dissabte, 4 de gener de 2014

LLANA I MÉS LLANA

Sempre queden restes de llana, una mica d'un color, una mica d'un altre...
Es tracta de reciclar i més o manco combinar els retalls. Si no combinen del tot no passa res, poden sortir coses ben divertides.
 Explicar com he fet aquest és gairebé impossible i a més no vaig pendre nota dels punts enlloc. 
Es una barreja de punts i formes no convencionals de fer un coll de llana. Primer vaig fer la part verda. I després vaig muntar-hi els punts per fer la resta. Canviant de colors i  de dibuix segons la llana que tenia. La part de darrera és d'elàstic 2x2 també en colors diferents muntant els punt a cada lateral per a no fer moltes costures.  Agulles del 5 i mig i una alçada de 20 cms.
ÀNIMS I FEIS TAMBÉ UN INVENT!!


Un model més senzill. 
92 punts de base montats en agulles del núm.8. Desprès amb agulles del 5 i mig, elàstic 2x2 amb tres colors de llana. Canvi de color a cada passada sense tallar el fil. Si només es fa amb dos colors s'ha de canviar el color cada dues passades.  Compte amb els embulls dels fils. S'ha de tenir paciència i de tant en tant desenredar  la llana.
Aquest té una alçada de 20cms (unes 44 passades).El millor és que passes una bona estona, recicles material i el cost es cero. Després n'hi ha per regalar a tota la família.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...