dijous, 13 de desembre del 2018

GORRO FAIR ISLE

Després de practicar el Fair Isle amb el coll publicat en el post anterior, l'hivern passat també vaig fer un gorro amb el mateix disseny però només utilitzant dos colors, blau turquesa i beig arena.

Vos deix les fotografies per a que pogueu agafar idees. 

El disseny és original @starose


Llana Merino
Agulles circulars del núm. 5
Començam amb 96 punts 

Alhora de minvar, ho vas fent de manera que no afecti massa al dibuix, l'adaptes. Les darreres passades vaig optar per fer només cercles de colors.





Bona setmana!!

#starose

#staroseknit

dimecres, 5 de desembre del 2018

FAIR ISLE, FEIM UN COLL PER PRACTICAR LA TÈCNICA



FAIR ISLE


La tècnica del Fair Isle és ben entretinguda. Es tracta de fer dibuixos, combinant llanes de diferents colors que es creuen per la part de darrera de la labor. Tipic de l'illa escocesa de Fair, una de les illes de Shetland. Té unes característiques concretes i uns dissenys que diferencien aquesta tècnica de la tècnica anomenada Stranded Colourwork. Sempre es teixeix en circular, no té més de dos colors per volta i no hi sol haver una distància de més de cinc punts entre cada canvi de fil.

La tècnica de STRANDED COLOURWORK seria el terme més correcte en angles. No és limita a 2 colors i els dissenys són menys repetitius. 

El Fair Isle seria un tipus de Stranded colourwork.

Es necessiten llanes de colors diferents, el punt és punt jersei, agulles circulars i un esquema amb un disseny que es repeteix i que crearà diferents cenefes. 

Abans d'atrevir-me a fer algun jersei o jaqueta, l'hivern passat vaig fer un coll senzill amb restes de llana d'altres treballs. Crec que en alguna passada hi ha més de dos colors, però els 5 punts els he respectat.

El patró i el dibuix són originals @starose.




És una tècnica que enganxa. Faré més projectes segur.


Bona setmana!!

#starosedesign
#staroseknit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...