divendres, 28 d’abril de 2017

CAIXA CHALK PAINT FLEUR

"Renovar coses velles i reconvertir-les en coses boniques"Una caixa antiga que demanava un canvi ja. L'aparença exterior no era gaire bona, i a més estava pintada amb pintura marrò fosc. Però és una caixa rústica, molt molt antiga, feta de taulons de llenya, consistent i forta. Una pena no aprofitar-la bé.

Vos deix les fotografies del procés.

ABANS:Primer de tot necessitava una bona netejada amb aigua i vinagre. També he tret les frontisses rovellades i he passat la llana d'acer per tota la caixa.

EL PROCES:

Material: Pintura chalk pain Fleur colors blanc (Sugar) i blau (Vanity Blue), cera incolora, draps de cotò, pinzell, i llana d'acer 00
Deixar ben aixugar la pintura i passar la llana d'acer 00 per tota la caixa. Tornar a pintar amb el color blau. Passar la llana d'acer un altre cop.


Iniciar el mateix procés amb el color blanc.Deixar ben aixugar la pintura i passar la llana d'acer 00 per tota la caixa de forma que surti el blau de sota. Tornar a pintar amb el color blanc. Passar la llana d'acer un altre cop i resaltar les parts que volguem que es vegi el color blau.


Un cop enllestida la part de la pintura, manca posar la cera incolora, ben brunyir i posar les frontisses noves. La part de dintre només s'ha tenyit una mica de blau i després també bén encerada i brunyida.

LLEST


Bona setmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...