dilluns, 7 de juliol de 2014

BOSSA DE LONA RECICLADA

He reciclat una d'aquelles bosses que et regalen quan compres alguna cosa de roba. Ja són boniques amb el logo de la tenda, no vull ofendre a ningú.
Però també són un bon material base per deixar anar la creativitat. Primer les portem una mica per a fer publicitat i aixi agrair el regal i després ...


DIY
Primer de tot una primera idea, tapar el logo de la bossa i al.hora convertir-ho en una o dues butxaques. 

Per fer-ho he utilitzat una tela estampada, que em va agradar molt a primer cop d'ull, combinada amb unes restes de puntilla (d'aquelles brodades en tela de cotò) d'un altre treball.


He cosit primer els laterals de manera que les costures quedin disimulades i els costats ben acabats. A baix hi posaré una cinta rústica que unirà la tela estampada amb el fons de la bossa.


En segon lloc, ho deix reposar uns dies per a pensar acabats amb diferents possibilitats.Resultat final: dues butxaques grosses dividides amb un brodat de papallones blau turquesa, fet amb punt de cadeneta, i una butxaca més petita de la mateixa tela.


A la part de darrera (o del davant com es vulgui) un brodat amb punt de cadeneta d'una papallona similar a la del davant.  Dibuix original de la casa.


Preparada per a fer un regal!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...