dilluns, 24 de març del 2014

BOSSA DE PATCHWORK

He fet un repassò pel que vaig fer l'any passat a classe de patchwork i he trobat aquesta bossa.  Està esperant la primavera per sortir a passejar. El model que vos deix avui necessita unes quantes hores de feina, però el resultat és agraït.



És un model montat tot a base de triangles, que un cop arreplegats formen un cub. Un patró japones d'una revista que hi havia rondant per la classe de patchwork. El montatge s'assembla a quan fas una figura d'origami en 3D. Primer sembla una cosa i té un final sorprenent.

Croquis senzill.
Es com un molí. Primer s'han de fer les quatre aspes i després juntar-les com presenta el croquis. Els quatre quadrats combinats del centre seran el cul de la bossa. S'ha de tenir en compte per combinar les teles.

♦♦♦
Després s'ha d'afegir el folre amb un parell de butxaques, les anses {que també porten boata} i els fermalls laterals {aquests sense boata}. A dins una tanca amb iman per tancar la bossa.





 Com sempre, maca per fora i maca per dins. Sempre he pensat que els acabats a qualsevol feina , per poc que es vegin, han d'estar ben cuidats.


I amb els retalls, una petita bossa a conjunt pel pintallavis o les claus.

♦♦♦


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...